http://www.ramaskrik.netI fjellbygda Oppdal har det dukket opp en ny filmfestival – skrekkfilmfestivalen Ramaskrik. Den arrangeres for første gang 27.-29. oktober 2011.  Jeg er stor tilhenger av at det arrangeres flere filmfestivaler, særlig i nærhet til der jeg bor, selv om sjangeren kanskje ikke er helt min favoritt. Skal jeg dra til Oppdal denne helga?

Selvsagt føler jeg jo at jeg burde støtte opp under initiativet, og prisen på festivalpass er også helt rimelig. 390 kroner er det ingen ting å utsette på. Skrekkfilm er imidlertid som tidligere nevnt ikke helt min sjanger. Men kanskje har de også andre ting på programmet? Utfordringen er at programmet kommer seint. I skrivende stund, tre uker før festivalen, er det enda ikke offentliggjort. Dog ser de små drypp som har kommet ikke så ille ut.

Animasjonsfilmene Arrietta og Un Vie de Chat er jo ganske langt fra skrekkfilm, og definitivt mer i min sjanger. Etter Pan’s Labyrint og Hellboy må man jo være villig til å gi Guillermo Del Toro en sjans, så Julia’s Eyes er kanskje også noe man kan vurdere å få med seg. Den nye prequel’en til The Thing grenser vel opp mot Science-Fiction. Dessuten er jo originalen en klassiker.

Fire filmer så langt – tjo… kanskje det er verdt en tur til Oppdal? Får tenke litt på det.

Video-vignett til festivalen:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=eKBrNLIfM0A]

2 Responses to Ramaskrik?

  1. Heisann! Nå er det ikke lenge til resten av programmet blir offentliggjort. Håper vi ser deg på Oppdal om noen små uker:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.

Bad Behavior has blocked 77 access attempts in the last 7 days.