Den første traileren for det som antagelig er neste års store høydepunkt for superheltfilmnerder er sluppet (formodentlig lekket for tidlig av Hydra)!

Traileren ser veldig bra ut, og får meg virkelig til å glede meg til mai 2015!

Advarsel: Den følgende teksten inneholder mine teorier, som er potensielle spoilere for Avengers: Age of Ultron. Hvis du vil beskytte deg mot slikt, ikke les videre.

Så – hva er det vi får se i denne traileren? Jeg har ikke lest meg opp på alt av teorier på nettet, og jeg er heller ikke landets største ekspert på superhelt-tegneserier, men jeg kan jo prøve meg på noen umiddelbare observasjoner og teorier, så må gjerne de med mer peiling enn meg korrigere:

 • Bakgrunnshistorien til Ultron ser ut til å være bygget rundt en robotisering av en Iron Man-suit. Antagelig stemmer derfor teoriene om at det er Tony Stark som skaper Ultron, ikke Hank Pym (som er Ant Man i den forhåpentligvis kommende filmen om ham) som i tegneseriene.
 • Det har forlengst blitt snakket om at tvillingene Scarlet Witch og Quicksilver dukker opp. Ut fra traileren kan det se ut som de er tilknyttet Ultron (før de formodentlig blir med i Avengers senere).
 • The Hulk ser ut til å gå av hengslene og bli en antagonist i denne filmen, noe som fører til at Tony Stark må kle seg opp i sin spesialbygde Hulkbuster-rustning for å stoppe ham. Det vil antagelig lede videre til en senere film basert på Planet Hulk, som i tegneserien startet med at the Avengers slenger the Hulk ut i verdensrommet for å beskytte jorden mot ham.
 • Avengers-laget ser ikke overraskende ut til å bestå av Iron Man, Thor, Captain America, Black Widow og Hawkeye, med en rimelig shabby utseende Bruce Banner som formodentlig ikke klarer å kontrollere the Hulk gjennom hele filmen. Ellers ser vi at Nick Fury ikke overraskende fortsatt henger med på tross av hendelsene i Captain America: The Winter Soldier. 37 sekunder ut i traileren ser vi et glimt av det som kan se ut som hele teamet. Don Cheadle som James Rhodes (War Machine) ser ut til å være der i tillegg til to damer, som jeg antar er Maria Hill og kanskje Scarlet Witch? Hun som står ved siden av Thor ser ikke ut som Natalie Portman, så jeg tror ikke det er Jane Foster.
 • Traileren er også befriende fri for Chitauri og andre utenomjordiske monstre, så det kan se ut som om Marvel holder seg til en hjemmelaget trussel denne gangen i stedet for å pøse på med stadig større alien-trusler. Men vi vet jo at Thanos lurker i kulissene. Jeg håper at han er reservert for senere filmer med Guardians of the Galaxy.

2 Responses to Age of Ultron!

 1. Eirik Uthus says:

  Flotte teorier. Noen utfyllende kommentarer og betraktninger.

  I den kommende filmen om Ant-Man (som kommer neste år) så er Hank Pym spillt av Michael Douglas, så det er nok mer Scott Lang, spillt av Paul Rudd som blir selve Ant-Man hovedpersonen. http://www.imdb.com/title/tt0478970/

  Det er bekreftet av Whedon at “tvillingene” vil være på Ultrons lag i utgangspunktet. http://insidemovies.ew.com/2014/07/17/avengers-age-of-ultron-quicksilver-scarlet-witch-and-the-vision/

  Selv om Feige har sagt at det ikke blir noen Planet Hulk, så er dette ikke helt sikkert tror jeg. Samt at de må jo snart ha en Hulk film. Right? Og siden det snakkes om at neste Avengers film blir delt i to og det snakkes om Civil War, så kan det være greit å ha Hulk of planet? 😉
  http://www.ign.com/articles/2014/07/21/no-planet-hulk-movie-planned-says-kevin-feige

  Den mystiske dama klarer jeg ikke å plassere… Nettet sier det er Claudia Kim/Kim Soo-hyun, men ingen vet hvem hun spiller i filmen. En eller annen generisk doktor eller.no?

  Thanos kommer… Om ikke nå, så kommer han senere.

  Og vi så vel ikke noe til Vision i denne teaseren?

  Og hvem er han mannen rundt 1:32? Okei, det er vel Andy Serkis, men hvem er det han spiller?

 2. Sverre says:

  På IMDB ser jeg at Paul Bettany er listet som skuespiller for både Jarvis og Vision. Betyr det at de har gjort en vri på det der Vision er personifikasjonen av Jarvis (som jo er en AI i Iron Man-filmene i stedet for en fysisk person som i tegneseriene)…?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.

Bad Behavior has blocked 118 access attempts in the last 7 days.