Hei & hallo.

Eirik her, og jeg skal være den første til å innrømme at jeg ikke akkurat her rent ned sidene på denne bloggen, enda det snart er fire uker siden jeg joinet teamet. Det kommer nok en side med mer informasjon om oss som skriver her, men enn så lenge så kan jeg opplyse om at mine kjernefelt er tegneserier, film og brettspill. Men det betyr vel at jeg kommer til å skrive om alt mulig annet og, kjenner jeg meg selv rett.

Ellers skriver jeg en del på min private blogg, så noen tilfeller av dobbeltposting vil det nok bli. Dessuten har jeg en engelskspråklig blogg om min største guilty pleasure, wrestling, på ewrestlingnews.com. Men akkurat denne posten kan jeg love er helt ekslusiv for Dreamlands.no. I utgangspunktet er planen å få ut 1-2 poster pr uke, men vi får se.

Nok om meg, det jeg egentlig vil skrive om er nemlig gratis tegneserier! Lørdag er det tid for Free Comic Book Day, Yay!

I Trondheim betyr det fort Outland, men det passer jo fint, siden jeg skal spille en HeroClix turnering der samme dag. (Skal komme tilbake til Heroclix ved en senere anledning.)

Fjorårets fangst ble ca 40 tegneserieblader, i tillegg til 5 plakater, 7 spillbøker (d20 RPG og Classic BattleTech), en Warmachine LE til HeroClix, en pakke convention LE’er fra Mysterous Islands til Pirates, en booster Batman Alpha til HC, en Vlad the Impaler Con Exclusive til nå nedlagte HorrorClix (spiller ikke spillet, men den var en sweet sculpt) pluss noen gamle FCBD modeller til D&D minis og SW minis. (igjen, sculptene som var artige). Outland hadde rydda litt på lageret kan man si!

Free is good, men det som jeg særlig liker med FCBD er at man da kan få en sample av tegneserier man ikke leser til vanlig. Noe er så bra at man ender med å kjøpe antologier, mens andre ting gir meg ideer til nye HC-team. Jeg er jo i hjertet en Marvel Fanboy, men det er artig å se hva andre forlag, holder på med. Og det er jo det som er intensjonen bak FCBD

Tagged with:
 

One Response to Gratis tegneserier og en liten introduksjon

  1. […] beste i livet er gratis Da har jeg skrevet jomfruposten min på den nye bloggen jeg skal bidra på: Dreamlands.no *Trommevirvel* Ikke noen store greier, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.

Bad Behavior has blocked 203 access attempts in the last 7 days.