Vær hilset venner.

Jeg fikk invitasjon til å bidra til denne bloggen siden jeg også har noen av de hobbbyene det skrives om her. Først litt om meg. Jeg er en trønder som har rota meg ned til Oslo. Mine bidrag vil hovedsaklig bevege seg innenfor feltet tegneserier, dataspill og tv-serier. Men av og til kan jeg vel spore litt av. Dessuten elsker jeg å diskutere de tingene jeg kommer til å skrive om her, så dette skal bli gøy.

Jula kommer tidlig med SWTOR

Men hvorfor skriver jeg om advent i en annen galakse? Det er jo fordi i år kommer jula litt tidligere enn ellers. Helgen som var gikk Star Wars: The Old Republic MMORPGen inn i sin siste BETA-fase. Mange av mine venner var så heldige at de fikk deltatt. Jeg hadde jo også en invitasjon, men jeg fikk ikke tid. Måtte opp en tur til Trondheim og ned igjen, men fikk jo sett Nøtteknekkeren. Den 20. desember får alle tilgang til galaksen langt, langt unna. Da slippes spillet. Og jeg har jo selvfølgelig forhåndsbestilt digital nedlastbar utgave.

Siden historien i dette spillet skjer lenge før de orginale filmene (ca. 3600 år før) så er mulighetene for å lage gode historier i spillet større her enn den forrige MMORPGen bassert på Star Wars, Galaxies. I det gamle ble man låst fast mellom to filmer. Her slipper spillskribentene å tenke så mye på det og står friere til å fortelle sine historier i galaksen. Det er er også spillskaperne bak Knights of the Old Republic, Bioware, som står bak spillet. Og de kan dette med rollespill (Dragon Age og Mass Effect?). Alt er lagt til grunn for at spilloplevelsen blir magisk.

Men det store spørsmålet hver gang man skal spille et rollespill er jo selvfølgelig. Hvilken klasse skal jeg være? Her kan du være Jedi og Sith, altså på hver din side av the Force. Eller du kan være en Bounty Hunter. Men jeg har ei venninne som spiller Boba Fett bedre enn meg, så jeg tror jeg avventer den. Jeg har jo selvfølgelig bestemt meg for at min første “avatar” skal bli en…:

Smugleren og kammeraten hans, Wookien.

Ja, en smugler! Jedi og slikt er jo morsomme greier, så det blir nok prøvd. Men jeg faller bestandig for de gode gutta, og selvfølgelig Han Solo vant jo prinsessa til slutt. Og når jeg skal spesialisere den videre, så ser det ut som jeg går for Scoundrel. “The Scoundrel always shoots first.”

Da håper jeg å treffe deg i en bar på Tatooine i løpet av julestria og romjula. Ha en fantastisk SWTOR opplevelse!

Tagged with:
 

3 Responses to Advent i en galakse langt, langt unna!

 1. Steinjorgen says:

  Misunnelig.. Hva er maskinkravet?

 2. Eirik Uthus says:

  Sakset ut fra SWTOR.com:
  Prosessor:
  AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4000+ eller bedre eller Intel Core 2 Duo Processor 2.0GHz eller bedre

  Operativsystem:
  Windows XP/Vista/7

  RAM:
  Windows XP: 1.5GB
  Windows Vista og Windows 7: 2GB
  Merk: For PC-er som bruker et innebygd grafikkbrikkesett anbefales 2 GB RAM.

  Skjermkort:
  ATI X1800 eller bedre*
  nVidia 7800 eller bedre*
  Intel 4100 Integrated Graphics eller bedre*

  DVD-ROM:
  8x eller bedre

  *Minimum 256 MB innebygd RAM og støtte for Shader 3.0 eller bedre.

 3. Andreas Faye-Lund says:

  Gleder meg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.

Bad Behavior has blocked 221 access attempts in the last 7 days.