Rogers - Banner - Stark - Odinson


Avengersfilmen er som du sikkert har fått med deg noe de fleste av skribentene her på bloggen gleder seg til. Jeg tenkte denne vise hvordan jeg ville gjenskapt gjengen med helter, skulle jeg brukt de i HeroClix.

Det sier seg selv at de vil bli en ganske heftig poengsum, med såpass mange sluggere. Videre har jeg lagt til grunn at brikkene jeg bruker skal komme fra min egen samling, ha “Avengers” som keyword, og være gyldige i Modern Age.

Først og fremst må vi selvsagt ha Iron Man, Thor og Captain America, i tillegg til Hulken sjøl. Iron Man fra Web of Spiderman-settet er dyr, men han leverer varene og er jevnere gjennom dialen, enn versjonen fra Hammer of Thor. Det er en Common, så lett å få tak i. Common er også Thor fra HoT, og Hulk fra Incredible Hulk-settet. Captain America fra HoT er riktignok en Rare, men ikke til å komme unna, farlig god for poengsummen, og på dette laget ikke den motstanderen vil gå først for. Vi har alt passert 600 poeng, men vi runder av med Black Widow fra Captain America-settet (en ny Common). Det bringer oss til 750 akkurat. Dessverre er det ingen modern age Clint Barton for tiden, og ingen Nick Fury med Avengers keyword.

Siden 750 er en noe uvanlig sum (build-totaler er gjerne multiplikasjoner av 100 poeng, siden det er en action pr 100 poeng), har vi dermed 50 poeng å fylle. Ingen av de billige SHIELD-gruntene har keywordet vi trenger. Det er i praksis to muligheter: Enten kan vi gå for Spider-Man fra Secret Invasion. Han er 50 poeng akkurat. Alternativet er Rick Jones fra IH. For å holde oss nærmest mulig filmen går jeg for Rick Jones. Bare lat som han er en av statistene i bakgrunnen i en av byscenen om han ikke har en cameo!

“Avengers Moviestyle”

Avengers i fullformat

Tagged with:
 

2 Responses to Ta Avengers til spillebordet

  1. Eirik Uthus says:

    Enn å droppe Hawkeye og Nick Fury? 😉

  2. […] 150+ brikker jeg har fra IH, og jeg ville ha temalag. Men nylig skrev jeg om Avengers-temalag på Dreamlands.no, så jeg tok utgangspunkt i en av oppsettene der. “Avengers with shades of […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.

Bad Behavior has blocked 191 access attempts in the last 7 days.